Taller d’interioritat a Manresa

El taller d’interioritat és una experiència nova.

A l’inici del viatge, el més dur va ser deixar els mòbils per tal de desconnectar.  Les primeres activitats del matí van consistir a conèixer i agafar confiança entre tots, amb exercicis on la vergonya i els nervis estaven presents, però també altres emocions com ara l’alegria, la companyonia… que eclipsaven el sentit del ridícul. Les últimes sessions del dia tenien un caire més personal; vam indagar al nostre interior fent-nos conscients del que realment sentíem i vam buscar maneres d’enfrontar-ho. La compenetració també va ser present  a la nit, durant la qual ens vam reunir i gaudir d’un concert nocturn on nosaltres érem les veus.

Dos dies que poden canviar la teva manera d’afrontar la vida i de veure els altres.

[vimeo id=”146506755″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: [email protected]

Telèfon: 93.265.63.61
Fax: 93.265.71.27