A Cicle Inicial, reciclem!!!

Al Cicle Inicial hem reciclat com mai! Els nostres encarregats de “consum responsable” buiden cada setmana les caixes blaves de les classes i les tiren als contenidors blaus. Des de casa hem portat de tot: caixetes de formatgets, tubs de cartró, caixes, taps… i el més divertit de tot és que hem reutilitzat tot aquest material per fer verdaderes obres d’art! Des de focs artificials i el bestiari de la Mercè fins a uns pessebres molt bonics, passant per uns fantàstics i originals robots. A més a més ens ha servit per aprendre a treballar millor en equip i tot i que ens ha costat una mica, el resultat ha estat molt positiu. Ara ho veureu!


[youtube id=”dQ6mM47rh3w” width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: [email protected]

Telèfon: 93.265.63.61
Fax: 93.265.71.27