Pastissos solidaris amb Haití

Al llarg de la setmana del 12 al 15 d’abril hem portat a terme la Campanya de solidaritat amb Haití, país on es troba una comunitat de religioses del Sagrat Cor des de fa setze anys.

Enguany col·laborarem amb un projecte de “Tallers de salut” que promou la comunitat del Sagrat Cor al barri de Caradeux, a Porto Príncipe, l’objectiu del qual és donar informació sobre les malalties, com s’originen, com prevenir-les i com tractar-les, destinat a les famílies i els veïns més propers d’aquesta comunitat.

Des de les nostres aules hem promogut entre els nostres alumnes el coneixement d’aquest país, de la seva història, cultura i tradicions, i del desastre natural que va malmetre la vida d’aquest: el terratrèmol del 2010.

Els grups de batxillerat ens hem compromès econòmicament a donar un cop de mà, fent possible l’organització de diversos tallers. I, com a mostra, hem contribuït amb l’organització dels “esmorzars solidaris” i la venda de pastissos a l’hora del pati per a tota la comunitat educativa del Col·legi Sagrat Cor-Diputació.

Entre tots farem possible el projecte!

[rev_slider Pastissos_batx]

(804) comentaris