Cinefòrum

Dijous 11 de febrer, una trentena d’alumnes de 2n de batxillerat es van reunir a l’aula de 2nC amb motiu del primer Cinefòrum amb tupper que s’ha organitzat. La idea consisteix en un cicle de pel·lícules, documentals, ficció… -el que es vagi proposant- per veure just després d’acabar les classes, mentre dinem un entrepà o el menjar que portem de casa.

La pel·lícula escollida avui ha estat «Los Yes Men al ataque», del col·lectiu de «pranksters» nord-americans The Yes Men. Aquest col·lectiu es fa passar per alts directius de grans empreses, i es presenten a conferències i rodes de premsa, tot fent declaracions i anuncis falsos que descobreixen de manera divertida i absurda com aquestes empreses estan explotant els recursos del planeta i aprofitant-se de qui menys tenen.

Si voleu veure «Los Yes Men al ataque», feu clic aquí: https://www.youtube.com/watch?v=RNEnU7w-cQU

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61