Skip to main content

Cinefòrum

Dijous 11 de febrer, una trentena d’alumnes de 2n de batxillerat es van reunir a l’aula de 2nC amb motiu del primer Cinefòrum amb tupper que s’ha organitzat. La idea consisteix en un cicle de pel·lícules, documentals, ficció… -el que es vagi proposant- per veure just després d’acabar les classes, mentre dinem un entrepà o el menjar que portem de casa.

La pel·lícula escollida avui ha estat «Los Yes Men al ataque», del col·lectiu de «pranksters» nord-americans The Yes Men. Aquest col·lectiu es fa passar per alts directius de grans empreses, i es presenten a conferències i rodes de premsa, tot fent declaracions i anuncis falsos que descobreixen de manera divertida i absurda com aquestes empreses estan explotant els recursos del planeta i aprofitant-se de qui menys tenen.

Si voleu veure «Los Yes Men al ataque», feu clic aquí: https://www.youtube.com/watch?v=RNEnU7w-cQU

Deja una respuesta