Visitem la Danone! (2n E.P.)

Els nens i les nenes de 2n hem visitat la fàbrica de la Danone. Hem descobert moltes coses que no sabíem per poder arribar a fabricar un iogurt. Des del tipus de vaca que donen molta llet, la frisona, fins a uns éssers minúsculs, la vulgui i la filo, uns bacteris la mar de bons! Vam veure un vídeo sobre el inicis de la Danone i vam conèixer algunes curiositats com per exemple que el nom de Danone es deu al fill del fundador que es deia Daniel o que aquest iogurt es venia al principi en farmàcies com a medicament. Després ens vam equipar amb bata i barret per entrar a la fàbrica i veure les grans màquines que fan servir i com s’organitzen per fabricar milions de iogurts. També ens van deixar tastar algun dels seus productes i fer una manualitat abans de fer un examen final! El vam fer molt bé i ens van premiar amb un lot de productes abans de marxar cap el Parc del Fum a dinar i a passar una bona estona tots plegats!


[youtube id=»JUQohsIIh7I» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61