2n batxillerat científic, a Vandellós

El dia 1 de març, els alumnes de l’itinerari científic vam anar a fer una visita a la central nuclear Vandellós I, la qual es troba en fase de desmantellament. Després de dues hores d’autocar vam arribar a la central, on ens van explicar el funcionament intern de l’empresa ENRESA, que és l’encarregada de desmantellar aquesta central nuclear.

Vam aprendre a diferenciar graus de radioactivitat i vam prendre consciència de tots els residus tòxics i radioactius que es generen al nostre país, amb l’ajuda d’una petita conferència, d’una sala interactiva, d’un taller de desmantellament i d’una visita a la part inferior del reactor nuclear. Quan vam acabar la visita, vam anar a dinar a Cambrils i, havent dinat, ja vam tornar cap a Barcelona. (Enric, 2n B)

[rev_slider 2nbatxVandellos]

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61