Skip to main content

Conferència ‘La robòtica per a la rehabilitació i l’assistència’

Dimecres 9 de març, els alumnes dels itineraris científic i tecnològic-professional de 4t d’ESO vam poder gaudir d’una xerrada informativa que una professora de la UPC, concretament dels graus universitaris que integren la robòtica, ens va venir a fer.

Durant la xerrada ens va anar explicant moltes de les aplicacions que té la robòtica, gran part de les quals eren desconegudes per a nosaltres. Principalment ens va explicar com la robòtica s’aplica en la rehabilitació i l’assistència sanitària.

Aquesta conferència ha estat molt positiva per a tots els alumnes, ja que alguns de nosaltres estem considerant l’opció de decantar-nos per alguns estudis relacionats amb la robòtica, des de biomedicina fins a les aplicacions més comercials. I fins i tot per als qui no es plantejaven la robòtica com a una opció de futur aquesta xerrada també els ha sigut de gran utilitat, ja que ens ha ajudat a tots a entendre, una mica millor, una de les moltes opcions que podem triar en un futur que cada vegada ens és més proper.

Pol Reyes – 4t ESO

Tecnologia ESO


IMG-20160309-WA0000 IMG-20160309-WA0001 IMG-20160309-WA0002


Deja una respuesta