Skip to main content

El dia de l’esport

El dia 22 d’abril, l’etapa de l’ESO, vam celebrar el dia de l’esport al pavelló de la Mar Bella. Va ser un dia on els alumnes van poder demostrar les seves habilitats físiques i el gust per la pràctica de l’exercici físic. Els alumnes, dividits per cicles, van jugar campionats de Futbol sala, Bàsquet, Handbol i Bàdminton. A més, un grup va participar a una màster class de Funky-HipHop dirigida per l’alumna de batxillerat Àfrica Ngema. A la pista d’atletisme van realitzar cuses de 800 m, 60 m i salts de llargada i triple salt. Per la tarda els alumnes de 1r i 2n van veure la pel·lícula “Soul Sourfer”.

Va ser un dia on alumnes i professors ens ho vam passar molt bé i ja esperem amb ganes la propera edició.


[rev_slider diaesportESO]

Deja una respuesta