Diada de Sant Jordi al Cicle Superior

IMG_3838El dia 22 d’abril va arribar el mític dia de Sant Jordi a l’escola. Em vaig despertar amb una alegria… Vaig esmorzar rapidíssim i… cap a l’escola. Quan vaig arribar, vaig veure que tots estaven molt contents i una mica esverats. Van parlar de llibres i després fer uns punts de llibre i mandales típiques de Sant Jordi. Després del pati vam començar a anar al Saló d’Actes per celebrar els Jocs Florals. Allà vam escoltar música, poemes i els guanyadors van rebre una rosa i un llibre. Em vaig divertir molt.

David Calvera, 5è A

Podeu llegir les obres participants clicant aquí.


[youtube id=»fqvb6Co0vvs» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61