Skip to main content

Anem al teatre!

El passat dimecres dia 25 de maig, alguns alumnes de 1r i de 2n de batxillerat vam anar al teatre Lliure a veure En veu baixa, una obra d’Owen Mccafferty. Aquesta explica la violència terrorista d’Irlanda del Nord a través de la història de dos homes de la mateixa edat que es coneixen arrel la participació d’un d’ells en un grup terrorista, l’acció del qual dóna pas a la mort del pare del segon.

La manera de reproduir un exemple de violència terrorista, partint d’un cas particular, és el que dota la història d’un impacte més intens en l’espectador, que queda sorprès per la relació entre els personatges i el desenllaç de la trama. Aquest no es coneix fins al final, ja que l’obra es desenvolupa com a trama retardada.

En definitiva, En veu baixa és un bon exemple d’obra diferent, una obra de trama contemporània. Aconsegueix incitar l’espectador a fer-se preguntes sobre la manera en què cal afrontar diferents temes tant d’actualitat com són la violència i el terrorisme.

Laia Mulet

Deja una respuesta