Skip to main content

Voluntariat a l’estiu

Alguns alumnes de 1r i 2n de batxillerat han decidit sumar-se als casals d’estiu que aquest mes de juliol organitzen la Fundació la Vinya i el Casal Escó.

Totes dues organitzacions es dediquen al treball amb infància, entre d’altres projectes socials adreçats tant a adults com a nouvinguts i tothom qui ho necessiti. La Fundació la Vinya està afincada als barris de Bellvitge i el Gornal, a l’Hospitalet del Llobregat, i pel que fa a infància, treballen en diversos projectes: educació en el lleure, reforç escolar, casals d’estiu… D’altra banda, el Casal Escó té una funció similar, però des del barri del Raval de Barcelona, i també atenen totes aquelles persones que puguin necessitar un cop de mà. El seu projecte d’infància, però, és dels més grans: casal d’estiu durant juliol i agost, tallers, reforç escolar…

Davant les moltes necessitats que veiem que hi ha al nostre entorn, no ens podem quedar de mans creuades. És per això que uns quants alumnes de batxillerat col·laboraran amb aquests dos projectes per primera vegada, organitzant i acompanyant els infants durant els llargs dies d’estiu (i sense escola) que estem a punt de començar.

Junts, fem possible el canvi.

IMG_20160602_161758-2

Deja una respuesta