Entendre com és la vida dels nois i noies que viuen al Txad.

A primers d’aquest mes de juny, l’alumnat de 3r d’ESO ha dut a terme un crèdit de síntesi amb una intenció de fons molt clara: entendre com és la vida dels nois i noies de la seva edat que viuen al Txad, al cor d’Àfrica. I per aconseguir-ho de la millor manera, més enllà dels textos que han llegit, dels audiovisuals a què han tingut accés i dels cooperants de veritat amb qui han tingut l’oportunitat de parlar, han realitzat una sèrie de tallers que els han apropat de manera dinàmica i molt activa al dia a dia dels txadians. Ha estat una bonica experiència per tancar un curs en què, sens dubte, hem après sobre les matèries curriculars, però en el qual hem procurat no deixar mai de banda el món que ens envolta, sensibilitzant-nos amb les seves penes i gaudint de les seves meravelles, com ara el bonic somriure que tan generosament regalen els nens i nenes del Txad, malgrat la seva difícil situació.


[rev_slider creditsintesieso]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61