Jornades zero

«No és el primer cop que començo una nova etapa com a estudiant a una escola totalment diferent. Per això, potser a l’estiu no vaig preocupar-me gaire al respecte. No va ser fins aquest passat dilluns que em vaig veure asseguda a la parada d’autobús, quan aquest pensament va envair la meva ment. Però, malgrat les inseguretats que vaig sentir fins arribar al Sagrat Cor, els tres dies anomenats «Jornades zero» han fet que me n’adoni que l’ambient d’aquesta escola és fenomenal.» (Aliena)

«Encara que jo vinc de l’escola, puc ben assegurar que això que diuen que et sents com si comencessis en una escola nova és cert. Noves classes, nous espais, noves persones que estan en la mateixa situació que tu, i no les coneixes de res. Tothom calla i mira al sostre. Per això s’agraeixen les «Jornades zero», gràcies a les quals et fas una idea de com seran els teus companys de classe: saps com es diuen, d’on venen, i comences a sentir-te part d’un nou grup que pren forma… I crec que, justament després d’aquests tres dies, es comença a entendre que entre aquests desconeguts de la classe hi ha amics, companys, persones amb les quals compartir noves experiències durant aquesta nova etapa.» (Mar)

[rev_slider jornadeszerobatx]

 

 

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61