Els alumnes són els professors

Aquest curs, a 2n d’ESO hem començat les matemàtiques d’una manera diferent. Els propis alumnes es converteixen en professors experts d’una part del temari coneguda i l’expliquen als companys després de treballar-la en grup. Després d’una sessió de treball grupal (on preparen l’explicació, trien quines activitats calen fer i les resolen) han començat les exposicions. Està essent una experiència molt bona. Us deixem un tastet amb algunes fotografies de la sessió de treball en grup i de les primeres exposicions

Dep Matemàtiques ESO


[rev_slider alumnesmestresESO]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61