Skip to main content

Intercanvi d’alumnes amb França

Aquest agost, quatre alumnes que a 4t d’ESO fèiem francès, hem participat a un intercanvi amb alumnes del Sagrat Cor de Nantes: la Perverie. Aquesta escola en promou molts amb tots els Sagrats Cors d’arreu del món: Austràlia, Estats Units, Japó… Vam estar tres setmanes, dos de les quals vam assistir a les classes del col·legi amb els nostres nois i noies francesos. Per tots ha estat una experiència genial i molt interessant, hem millorat molt la llengua i hem agafat molta més confiança. També hem fet  noves amistats i hem conegut més la cultura i el dia a dia dels joves francesos.

Durant aquest mes d’octubre vindran a Barcelona els nostres “correspondants” francesos per aprendre el castellà. Tenim moltes ganes que arribin, que coneguin l’escola i que s’ho passin tan bé com nosaltres a França.

És una experiència que recomanem a tothom que vulgui millorar el francès, i una oportunitat que no es pot deixar passar. Nosaltres no ho farem!

Paula Higueras i Alícia Caballero (1r batxillerat)

Deja una respuesta