2n d’ESO camina fins a Sant Medir, a Collserola.

Dimarts 4 d’octubre els alumnes de 2n d’ESO vam anar a caminar fins a Sant Medir, a Collserola. Vam anar en metro fins a Mundet, a partir d’allà vam caminar prop d’una hora i mitja, alguns més ràpids que altres. El camí va ser molt animat i divertit. Vam anar formant grupets i mantenint converses molt entretingudes. Vam arribar a Sant Medir just a l’hora de dinar. Vam dinar a una esplanada al costat del monestir. A l’acabar de dinar, alguns van aprofitar per descansar, altres per passejar i uns quants van muntar un `partit de futbol. Una mica abans de les tres, vam fer el camí de tornada per arribar a l’escola cap a dos quarts de sis.

Edu Cano i Tomàs García (2n ESO-C)


st-medir-13

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61