Skip to main content

NOTÍCIA WEB: UNA TAULA PERIÒDICA EN 3D!

El passat dimecres 16 de novembre, dia de la ciència, els 90 alumnes de 3r d’ESO vam montar una taula periòdica en tres dimensions. Per a fer-la, cada alumne tenia assignat un element i havia de treballar-lo recollint informació sobre aquest: nom i símbol de l’element, valor del nombre màssic i del nombre atòmic, estat en el que es troba a temperatura ambient, informació sobre qui i quan es va descobrir, així com caracterítiques destacables de l’element. Finalment també vam recollir imatges de l’element o d’objectes en els que hi és present. Alguns d’aquests objectes els hem pogut portar (llet, pil•les, bombetes…) per a que puguin formar part d’aquesta taula.
En aquesta taula hem volgut diferenciar els elements metàl•lics en funció del seu grup (alcalines i alcalinoterris), els elements de transició, els no metalls i els gasos nobles.
Els objectius d’aquest projecte són, per una banda, aprofundir i conèixer l’element que s’ha assignat, i d’altra poder estudiar-la i compartir els coneixements amb altres alumnes de l’escola.


[rev_slider taulaperiodicaESO]

Deja una respuesta