Skip to main content

Taizé

Eren les 6 del matí i 27 alumnes del Sagrat Cor-Diputació, juntament amb prop de 100 alumnes més d’altres escoles, ens disposàvem a agafar un autocar que, després de 10 hores, ens deixaria en un lloc que realment ens canviaria la vida.

Viure Taizé, amb totes les seves experiències, bones i dolentes, implica un canvi radical en la manera d’enfocar la vida: canvien les teves prioritats, et fas preguntes que normalment no et faries, trobes respostes a aquestes preguntes, entens el valor real de moltes de les coses que passen a la teva vida…

No només és gratificant en l’àmbit personal haver viscut aquesta experiència, sinó també en l’àmbit social atès que aquesta aventura ha estat una bona eina per a consolidar amistats que ja teníem, o per a trobar de noves.

Per últim, agrair a tots els monitors i monitores que han fet d’aquests 5 dies tan divertits i intensos una realitat i, en especial, agrair al col·legi i als professors que ens han acompanyat com ens han donat el seu suport a tots els alumnes del Sagrat Cor.  (Pol Berzal, alumne de 1r batxillerat)

[rev_slider Taizé2016]

 

Deja una respuesta