Skip to main content

És notícia: 1r, 3r i 6è.

img-20170113-wa00041r d’EP: Els Reis al classe

El divendres passat, a la tarda, vam poder gaudir amb els nostres companys d’alguna de les joguines que ens havien portat els Reis a casa. Hi havia de tots tipus: jocs de taula, construccions, nines, peluixos…eren jocs per poder compartir amb els amics i passar una bona estona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[rev_slider 1rjoguines]

 


Juguem amb les joguines amb els nostres companys/es!

 El divendres 13 de Gener els alumnes de Cicle Mitjà vam poder compartir jocs amb els nostres companys/es de l’escola. Va ser molt divertit ja que hi havia jocs de molts tipus: d’estratègia, de riure, d’investigar, etc. Vam passat una estona molt entretinguda i ens va fer molta il·lusió poder compartir les nostres joguines noves amb els nostres companys/es del cicle.

Alumnes de Cicle Mitjà

[rev_slider CMjocsNAdal]

 


6è s’escapa al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa en un dia de gelor.

Vam sortir a les 9,15 en autocar i vam trigar 45 minuts. En arribar vam esmorzar per després entrar al museu i deixar les motxilles. Durant la visita vam veure com funcionava la màquina de vapor i un munt de vehicles. Despés vam anar a una sala on un monitor ens va explicar moltes coses sobre la massa i el volum. Vam fer molts experiments. Al migdia tornàvem cap el col·legi.

Héctor Martínez i Oriol Orts, de 6è B

[youtube id=»KGRA6PUyRww» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta