Skip to main content

Taller d’interioritat de 4t ESO

Entre el 12 de desembre i el 12 de gener, les tres classes de 4t d’ESO han participat en els tallers d’interioritat que l’escola organitza per a aquest curs. En la durada d’un matí, cada grup classe ha dedicat un temps a poder treballar les diferents dimensions de la persona: la dimensió psicològica, mitjançant una relaxació que afavoreix l’harmonia interior de l’alumne; la dimensió física, amb la finalitat d’interactuar amb els companys i mostrar-se tal com un és; i la dimensió transcendental, a fi de poder connectar amb la part més profunda d’un mateix i expressar simbòlicament el que ha sentit. La combinació de moments més lúdics amb d’altres més seriosos, juntament amb el compartir voluntari de cadascú ha enfortit la relació de grup, així com en el respecte de tots els nois i noies que formen el grup classe. Enhorabona!

3

2

1

Deja una respuesta