Skip to main content

Olimpíada de Biologia 2017

Dissabte 4 de febrer, dos alumnes de 2n de batxillerat, Sofía Ferruz i Pablo Parrón, van participar a l’Olimpíada de Biologia. Uns 200 alumnes de tota Catalunya, els més brillants en aquesta assignatura de les seves respectives escoles, es van confrontar a un examen -segons asseguren, molt difícil-, i amb ell van poder descobrir quins eren els 20 millors: el Pablo és un d’ells.

El proper dimecres 8, aquests 20 alumnes faran una prova pràctica que permetrà fer la darrera tria, i escollir 6 d’ells per anar a l’Olimpíada de Biologia d’Espanya, on es mesuraran amb els guanyadors de les altres Comunitats Autònomes espanyoles, i d’aquesta, els seleccionats, aniran a l’Olimpíada Mundial o a la Iberoamericana. Tot un repte per al Pablo! Li desitgem molta sort.

_1          _2

 

_3

Deja una respuesta