Skip to main content

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB HAITÍ

Benvolgudes famílies:

Del 13 al 17 de març tindrà lloc la campanya de solidaritat amb Haití.

Ens hem posat en contacte amb la comunitat de religioses del Sagrat Cor d’Haití i ens han explicat que s’han traslladat a la població de Ballaàn, on obriran un nou centre de salut i es faran càrrec de la direcció de l’escola Simón Bolívar, de la xarxa d’escoles “Fe y Alegría”. El projecte que volen desenvolupar enguany és la construcció d’un forn de pa per a poder proporcionar esmorzar als alumnes de l’escola i alhora subministrar pa als habitants del poble.

A l’escola farem diferents activitats de sensibilització i coneixement de la realitat d’Haití, organitzarem esmorzars solidaris a 1 euro i recollida de diners a les aules.

Tots aquells de vosaltres que vulgueu fer més aportacions podeu dipositar els diners en una bústia que hi haurà a la recepció de l’escola o ingressar-ho en aquest compte:

ES64 2100 0707 3302 0022 5360

Tot el que recollim ho enviarem directament a la comunitat de religioses del Sagrat Cor que des de fa uns anys treballa a Haití.

A més de la nostra escola també col·laboren en aquest projecte les escoles del Sagra Cor de Granada, Rekalde (Bilbao), Rosales (Madrid) i Sta. Mª del Valle (Sevilla).

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

L’equip de pastoral

haiti-5

haiti-3

Deja una respuesta