Skip to main content

Taller d’interioritat 16 de març

Nervis i molta emoció van inundar l’andana de rodalies dijous passat quan ens vam trobar tots per dirigir-nos a Manresa. Vam viure dos dies carregats de sentiments, on vam tenir moments per a tot: cantar, ballar, riure, reflexionar. Ha estat una experiència útil i necessària, tal com vam coincidir tots l’últim dia, i sobretot una experiència única que no dubtaríem a repetir. (Mariona Sanz)

Dijous 16 i divendres 17 de març, els alumnes de diferents classes de 1r de batxillerat ens vam desplaçar fins a Manresa per dur a terme les activitats d’interioritat. Érem, entre tots, 23 noies i nois de cinc de les sis classes que som al curs de 1r. Alguns ens coneixíem, d’altres només ens havíem vist pels passadissos, i finalment també hi havia gent desconeguda per a tothom. Tot i això, al final del matí ja hi havia un ambient de sinceritat entre nosaltres.

Les activitats que vam dur a terme ens vam servir per conèixer-nos, o almenys intentar-ho, a nosaltres mateixos i als nostres companys. També ens van servir per descobrir com érem i reflexionar sobre nosaltres.

Cal remarcar que aquesta ha estat una gran experiència per a molts de nosaltres, si més no per a mi ho va ser, i em va servir, a més d’aprofundir sobre mi mateixa, per conèixer altra gent que no havia tingut abans la possibilitat de fer-ho i crear nous llaços d’amistat amb ells. (Maria Jurado)

[vimeo id=»210579718″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

 

Deja una respuesta