SORTIDA A CAN POU

Els Dofins i les Meduses vam anar a passar el dia a Can Pou. Una conta contes ens va explicar la història de Els tres porquets en dues versions diferents: la primera, la que tots coneixem i la segona on el llop era bo. Després vam disfressar-nos de llops i porquets.

La conta contes també ens va demanar que l’ajudéssim a buscar els contes que havia deixat a alguns animals i personatges del bosc (porcs senglars, esquirols i fades), i vam fer una excursió per recuperar-los.

Per la tarda vam visitar els animals de la granja i els vam alimentar. Ens ho vam passar d’allò més be!

[youtube id=»EdidB8JGSSQ» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61