Skip to main content

Visita a la fàbrica SEAT

2n de batxillerat científic i tecnològic va tenir l’oportunitat de fer una visita guiada a la planta de producció de l’empresa automobilística SEAT, amb seu a Martorell, centrada en la fabricació dels models de cotxe SEAT León i Ibiza i l’AUDI Q3.

A classe estem treballant els diferents sistemes d’organització de la producció, i per aquest motiu, la sortida va esdevenir força productiva per saber una mica més sobre el tema. SEAT treballa amb el mètode “Just in Time”, és a dir, només produeix exactament el que sap segur que està venut, per tant primer li arriben les comandes i després produeix allò que se li ha demanat. Aquest mètode és idoni ja que evita possibles excedents i estocs.

Destaquem també que la planta de producció està completament automatitzada gràcies a uns 1600 robots d’última tecnologia, encara que també hi treballen més de 6000 operaris. Aquesta fàbrica exporta a 75 països diferents i produeix diàriament 2300 cotxes,  entre els quals surt un acabat cada 40 segons. Finalment volem remarcar que el temps de fabricació d’un Audi és de 23 hores i el d’un Seat oscil·la al voltant de les 19 hores.

Biel Martí 2n BATX A

14374751016823          hqdefault

Deja una respuesta