Skip to main content

VIII Mostra de Treballs de Recerca de l’Eixample

El passat 31 de març es va celebrar al Centre Cívic Urgell la VIII Mostra de Treballs de Recerca de l’Eixample. S’hi van presentar 18 treballs procedents de nou centres participants. Entre ells, dos del Sagrat Cor: La figura de la dona a l’antiga Grècia, de María Navío Inglés i Monica Salicrú Ortiz, i La ética kantiana en Los miserables, d’Aura Ortega Casas.

Dels 18 treballs, un jurat de vint membres en va seleccionar tres:

Carregador per inducció magnètica en una bicicleta, de Maria Esplugues Eslava.

La ética kantiana en Los miserables, d’Aura Ortega Casas.

Fumar mata. Com afecta el tabac a la Drosophila melanogaster, de Mireia López Herranz.

Els tres treballs van ser exposats per les alumnes respectives i introduïts pels seus tutors davant un públic. Més tard, es van repartir els premis de reconeixement als 18 participants. Finalment, es va fer la visita a la mostra. Els treballs van ser exposats en taules on els autors van respondre les preguntes dels visitants referents a les recerques.

Els tres finalistes de l’Eixample passaran a la fase final, la Mostra de Recerca Jove de Barcelona, que se celebrarà el 25 d’abril.  Bona sort, Aura!

TR1-1        IMG-20170331-WA0022-2

Deja una respuesta