Skip to main content

Festa Major Dreta Eixample 2017

Un any més participem a la Festa Major de la Dreta de l’Eixample: divendres 27, els alumnes de 2n d’ESO C faran un concert de bandes sonores i al vespre un grup de música format per alumnes i antics alumnes farà un concert.

Dissabte 28, alumnes d’ESO realitzaran un taller de ciència per a nens. I diumenge 29, i per primera vegada, els gegants de l’escola participaran en una rua pels carrers del barri, el Transeixample Geganter: alumnes de primària passejaran a la geganta Sofia, al capgròs Pere i al gegant Joan Antoniu.

Adjuntem cartell amb els horaris de les activitats i us animem a participar amb nosaltres a la Festa Major del nostre barri!!!!

Si voleu més informació podeu consultar la web de CorEixample: www.coreixample.com i el blog de l’Associació Gegantera Arreplegagegants:  www.arreplegagegants.blogspot.com.es

fESTA MAJOR 16-17

Deja una respuesta