Skip to main content

Contruïm un calidoscopi a 1r d’EP

El passat 26 de maig, els pares del Dani i de l’Octavi van venir a fer als nens i nenes de 1r un taller. Es tractava de construir un CALIDOSCOPI. Va ser molt interessant. Venien molt ben preparats, amb un munt de material per poder-lo fer. Per una banda, ens van donar un CD que va servir de plantilla per retallar un cercle de paper. En aquest cercle vam fer, amb retoladors, dibuixos geomètrics de diferents colors. Després, a dins del rotllo vam ficar una mena de triangle llarg de cartró platejat. Amb una canyeta aguantàvem el cercle al rotllo i el vam fer girar. Increïblement, els dibuixos que havíem fet es convertien en boniques figures geomètriques que semblava que es movien, s’ajuntaven, se separaven… Per últim vam decorar el nostre calidoscopi amb cel·los de diferents colors i dibuixos.

Va ser una tarda diferent i ens ho vam passar molt bé! Gràcies Octavi, Elena, Silvia i Óscar!!


[youtube id=»EeQWxzvMH_s» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta