Skip to main content

30è Triatló escolar. 2n d’ESO

El passat 1 de juny els alumnes de 2n d’ESO van participar en el 30è Triatló escolar organitzat per l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona a la platja de La Mar Bella. Aquí teniu una petita mostra de les diferents proves a què es van haver d’afrontar els nostres alumnes. Tots van acabar el triatló amb èxit i molt contents per l’esforç realitzat. El Mark Parcerisa, l’Andrea Ibáñez, la Diana Muñoz i la Marta Berzal van obtenir medalla per quedar entre els 30 primers dels més de 500 participants de les seves categories. A més, la Clara Fabrellas, va obtenir un premi dins la categoria de l’esport i la solidaritat en ajudar el seu company Hugo Nienhausen a acabar la competició. Des d’aquí volem donar la nostra enhorabona a tots i totes les participants!


[youtube id=»0JJcPfd0wnw» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta