Programa Bojos per la ciència

laura lorcaAvui estem de celebració al departament de ciències. La Laura Lorca de 4t d’ESO ha superat les dues proves de la fase de selecció que li permetrà el proper curs participar en el programa Bojos per la ciència que la Fundació Catalunya la Pedrera organitza en col·laboració amb l’Hospital Clínic, la Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Alícia. Segons l’organització, ha estat un procés de selecció molt difícil perquè hi ha hagut molts candidats molt ben preparats. Des d’aquí moltes felicitats i molta sort.

Departament de Ciències ESO

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61