Berta Solà, premi extraordinari de Batxillerat

La nostra alumna Berta Solà Rius ha obtingut un dels 43 premis extraordinaris de Batxillerat atorgats pel Departament d’Ensenyament:

El Departament d’Ensenyament atorga els Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2016-2017 a un total de 43 alumnes catalans. Els Premis són un reconeixement oficial a l’excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. Els alumnes  guardonats han dut a terme unes proves comunes realitzades el passat 27 de juny en diferents centres educatius d’arreu del país.

Per accedir a les proves els alumnes han d’haver cursat i superat els dos cursos de batxillerat, haver finalitzat aquest estudis a Catalunya i tenir una qualificació mitjana de tot el batxillerat igual o superior a 8,75. En l’edició d’enguany s’hi han presentat a examen un total de 533alumnes per a les tres modalitats a concurs, la modalitat d’humanitats i ciències socials, la de ciències i tecnologia, i la d’arts.

 Els premis suposen un estímul per als alumnes i alhora són una mostra de la constància i compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família. Els guanyadors quedaran exempts de les taxes universitàries durant el primer curs,  obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. A més, poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d’Educació entre els guanyadors de la resta de l’estat.

Nota de premsa: http://ensenyament.gencat.cat/ca/inici/nota-premsa?id=302103

Moltes felicitats, Berta, per aquest premi a l’esforç i la constància!

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61