Skip to main content

18 de NOVEMBRE Festa de SANTA ROSA FILIPINA

El 18 de novembre és la Festa de Santa Rosa Filipina Duchesne. L’any 1818 Rosa Filipina i quatre religioses més del Sagrat Cor es van embarcar rumb a Amèrica. Van arribar a Nova Orleans el 29 de maig d’aquell mateix any i van remuntar el riu Mississipí fins a Saint Louis, on molt a prop, a Saint Charles, van obrir la primera escola en terres americanes. Rosa Filipina va morir el 18 de novembre de 1852, a l’edat de 83 anys. És considerada la primera missionera del Sagrat Cor.

El llegat de Rosa Filipina arriba fins els nostres dies. Als Estats Units – Canadà hi ha més de 400 religioses i 25 escoles del Sagrat Cor. A l’actualitat la Congregació del Sagrat Cor és present a 41 països.

Aquest curs celebrem a totes les escoles del Sagrat Cor del món els 200 anys de l’arribada de Rosa Filipina a Amèrica.

IMATGE 1 ROSA FILIPINA

Deja una respuesta