Skip to main content

COM CELEBREM LA TARDOR A L’ESCOLA?

Aquest any per la Castanyada ens ha visitat a Infantil la Castanyera. Ens va estar explicant que una vegada, quan va anar collir castanyes, es va equivocar! Va collir cargols en lloc de castanyes!!!! Que despistada! Amb ella hem cantat i ballat les cançons de la tardor. Ens ho hem passat d’allò més bé!

Continuant amb la festa, els nens i nenes de P3 i P4 hem preparat uns panellets boníssims  i els de P5 unes macedònies amb fruits de tardor que estaven per llepar-nos els dits! A la tarda hem rebut els pares amb una corona de tardor i tots junts hem baixat al saló d’actes a menjar-nos totes les delícies preparades al matí.

I com cada any, la primera excursió del curs la hem fet tots junts: P3, P4 i P5. Hem anat a Can Plana (Vallgorguina) i ens ho hem passat d’allò més bé collint castanyes, fulles, pinyes, visitant la caseta de la Castanyera… Després hem parat per dinar i agafar forces i, quan hem acabat, ens ha visitat la Castanyera i ens ha repartit unes castanyes torrades que estaven d’allò més bones.

[youtube id=»egVLaIhRUD4″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta