Alumnes de 2n de batxillerat participen a l’Olimpíada de Biologia

Dissabte 3 de febrer, al matí, la Mireia, la Mariona, la Sònia i la Marta, alumnes de 2n de batxillerat, van participar a l’Olimpíada de Biologia, organitzada per les universitats i el Col•legi Oficial de Biòlegs. Consisteix en una prova teòrica molt difícil on, a més de demostrar coneixements, principalment s’ha de poder pensar com actua un ésser viu. Elles, enguany, no es van classificar per a la prova estatal, però malgrat tot l’experiència els va resultar molt positiva, ja que van poder conèixer per primera vegada l’ambient a la Universitat i van poder trobar-se amb 200 alumnes més, els i les millors de les escoles de Catalunya en Biologia. Tot un repte que els va oferir un gran aprenentatge a tots els nivells.

dav
dav

dig
dig
dig
dig
dig
dig

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61