Reunió informativa sobre el Batxillerat per als alumnes de 4t d’ESO

Seguint amb l’orientació acadèmica que oferim als alumnes de 4t d’ESO, la cap d’estudis de Batxillerat juntament amb les coordinadores i l’orientador d’aquesta etapa han explicat als nostres alumnes l’estructura d’aquesta etapa postobligatòria i els itineraris i les modalitats que oferim a la nostra escola.

Dintre d’uns dies, els alumnes tindran la possibilitat de parlar i preguntar els seus dubtes als professors de les assignatures de batxillerat i, posteriorment, tindran unes trobades amb els alumnes de 2n de batxillerat que els explicaran la seva experiència.

L’objectiu d’aquestes activitats és donar el màxim d’informació als alumnes per tal que puguin prendre una decisió molt important per al seu futur: quins són els estudis que volen cursar l’any vinent.

Sheila Hernández

Cap d’estudis d’ESO

20180216_094616

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61