Skip to main content

AGÓN a CaixaFòrum

Alumnes de l’itinerari humanístic vam poder assistir recentment a l’exposició d’art grec i modernista que s’organitzava des de la matèria d’Història de l’Art.
En arribar a CaixaFòrum, i tot entrant al recinte de l’exposició, Niké, la deesa de la victòria que connecta el món dels mortals amb el dels déus, va anticipar totes les obres recollides a la exposició Agón, les quals havien arribat, algunes per primer cop, des del British Museum. Va ser una exposició guiada molt interessant plena de mitologia, atletes i guerrers, que il•lustraven tots els aspectes de la vida a l’Àntiga Grècia.
En acabar, vam tenir l’oportunitat de visitar també el recinte modernista del propi CaixaFòrum, coneixent la història de l’antiga fàbrica Casaramona, les reconstruccions per les quals havia passat, i fins i tot vam poder accedir al terrat ondulant de l’edifici.
En resum, una activitat molt recomanable per a tothom, i que sens dubte vam gaudir molt!
[rev_slider Agon_batx]

Deja una respuesta