Skip to main content

Conferència del Dr. Rafel Simó sobre l’Antàrtida

Dimarts 6 de març, al Saló d’Actes de la nostra escola, els alumnes de 1r i 2n de batxillerat B i C, tots els que fan Biologia, van assistir a una conferència a càrrec del Dr. Rafel Simó, bioquímic investigador de l’Institut de Ciències del Mar, depenent del Consejo Superior de Investigaciones Científicas. La tasca científica del Dr. Simó es desenvolupa en la recerca de com els oceans estan alentint el cert procés de canvi climàtic.
Ens va parlar de l’Antàrtida, que ell ha visitat ja en quatre ocasions, i dels oceans que la circumden; de les característiques de les seves aigües, de la fauna i la flora que hi habita. Va donar un contingut teòric elevat i interdisciplinari, de tal manera que els nois van poder copsar que la ciència i avui, sempre és una tasca de grup heterogeni. El Dr. Simó té un discurs amè; va saber captar el seu interès i els va aportar una experiència significativa en el seu aprenentatge preuniversitari. Va ser un autèntic privilegi poder comptar amb la col·laboració desinteressada d’un científic de primer nivell mundial, que té diverses publicacions en les revistes de major reconeixement internacional (impact factor), com són Science i Nature.

[rev_slider Conferencia_batx]

Deja una respuesta