Skip to main content

Proves Cangur

La Societat Catalana de Matemàtiques organitza cada any les Proves Cangur de Matemàtiques. Enguany, uns quants alumnes seleccionats de 1r i 2n de batxillerat hem pogut participar en la 23a edició del concurs.
El passat dijous 15 de març ens vam reunir per desafiar individualment les nostres capacitats en aquesta exigent prova. Consisteix en trenta problemes que es divideixen en tres parts equitatives de diferents graus de dificultat que es tradueixen en una puntuació de tres, quatre o cinc punts. Es tracta de problemes que no requereixen elevats coneixements matemàtics, sinó enginy i lògica. Disposàvem d’una hora i quart per resoldre’ls.
Ara tan sols queda esperar-ne els resultats! (Iris Ortega, 1r de batxillerat)
[rev_slider Provescangur_batx]

Deja una respuesta