Taller d’interioritat 2n batxillerat

“Una de les experiències més interessants i enriquidores a nivell personal del Batxillerat a Diputació. El fet de tractar-se d’una sortida d’interioritat et permet treballar amb tu mateix i amb els companys en un ambient tranquil i de germanor, que facilita fer quelcom tan complicat com una parada de la vida quotidiana per afrontar les dificultats que es presenten en el dia a dia. És una vivència recomanable per a tothom, especialment per a aquells que creuen necessari un impuls a la seva vida per tirar cap endavant, per conèixer la força interior d’un mateix.” (Víctor Martí)
[youtube id=»X660tQ1eOIM» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61