Celebrem la diada de Sant Jordi

Com cada curs, els alumnes de Primària hem celebrat la diada de Sant Jordi el dilluns 23 d’abril. Ha estat una jornada molt especial i diferent als altres dies. El cicle mitjà i el cicle superior han anat a visitar les parades de llibres i roses al Passeig de Sant Joan, i no pocs s’han comprat un llibre que els agrada per llegir-lo, i algunes donzelles i/o mares han rebut la seva rosa. També s’han lliurat els premis dels Jocs Florals en llengua castellana i catalana als nois i noies que van fer el millor escrit, tot i que com sempre, seleccionar els treballs premiats ha estat molt difícil. Altres activitats van omplir el dia: pel·lícules sobre llibres, manualitats, cançons…

Us deixem un vídeo que resumeix aquesta celebració i un encoratgem no solament a llegir molt, i tot allò que us agradi, sinó també a escriure poemes, narracions….

Claustre de Primària


[youtube id=»U8SLfgXcq1g» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]


[youtube id=»sNerQMmDjjc» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61