Skip to main content

Celebrem la diada de Sant Jordi

Com cada curs, els alumnes de Primària hem celebrat la diada de Sant Jordi el dilluns 23 d’abril. Ha estat una jornada molt especial i diferent als altres dies. El cicle mitjà i el cicle superior han anat a visitar les parades de llibres i roses al Passeig de Sant Joan, i no pocs s’han comprat un llibre que els agrada per llegir-lo, i algunes donzelles i/o mares han rebut la seva rosa. També s’han lliurat els premis dels Jocs Florals en llengua castellana i catalana als nois i noies que van fer el millor escrit, tot i que com sempre, seleccionar els treballs premiats ha estat molt difícil. Altres activitats van omplir el dia: pel·lícules sobre llibres, manualitats, cançons…

Us deixem un vídeo que resumeix aquesta celebració i un encoratgem no solament a llegir molt, i tot allò que us agradi, sinó també a escriure poemes, narracions….

Claustre de Primària


[youtube id=»U8SLfgXcq1g» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]


[youtube id=»sNerQMmDjjc» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta