Creem jocs per a infantil

Els alumnes de 4t d’ESO de l’itinerari tecnològic-professional hem creat uns jocs connector per als alumnes de P5. Després de construir-los, hem anat a infantil a jugar amb ells i explicar-los com els hem fet.

Al principi estàvem molt nerviosos ja que no sabíem si sabríem explicar-nos bé, però poc després de començar ens hem relaxat en veure que els alumnes d’infantil ho entenien i ho estaven passant molt bé. Nosaltres també hem gaudit molt de l’experiència i esperem amb ganes tornar-hi!

Departament de Tecnologia d’ESO


[youtube id=»NqgFMj2ojv0″ width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61