Skip to main content

Comiat de 2n de batxillerat

Moment d’agraïments i de fer una mirada enrere als anys viscuts a l’escola, en un dia com avui en el qual celebrem el comiat de la promoció 2016-2018 dels alumnes de 2n de batxillerat.
“Els agraïments no podien començar per unes altres persones que els nostres pares. Gràcies a vosaltres, avui estem aquí, vestits de festa, amb una orla a la mà i a punt de deixar la que serà la nostra última escola.
També volem agrair a tot el professorat i al Col•legi Sagrat Cor Diputació tot el suport i els ànims que hem rebut. Hem viscut molts moments junts, bons i dolents, dels quals hem aprés i ens han fet millors persones. No només ens heu preparat per a reptes acadèmics sinó que també ens heu acompanyat durant aquests dos anys fins i tot en un àmbit més personal.
Per últim, agrair als més importants i imprescindibles: a vosaltres, companys i amics. No tot han estat moments intensos i plens de llàgrimes; també han estat plens de riures i alegries. Vosaltres heu fet que aquest viatge valgués la pena».
[rev_slider comiat_2batx]

Deja una respuesta