Skip to main content

Inici de curs a 1r de batxillerat

El curs de 1r de batxillerat comença d’una forma especial, amb les nostres Jornades Zero. Les primeres activitats a les aules tenen com objectiu crear grup, i que tots i cada un dels alumnes se sentin acollits i acompanyats. Es van preparar diverses dinàmiques per afavorir la coneixença entre companys i crear moments per treballar en grup, tot afavorint el diàleg, el debat, la reflexió, la presa de decisions… Dos dies intensos que reflecteixen una realitat constant al llarg d’aquesta etapa que ara comencen: ells són els protagonistes del seu propi procés d’aprenentatge.
IMG_4254

«L’altre dia 12 de setembre, els alumnes de l’escola, tant els antics com els nous, vam gaudir del primer dia d’una etapa nova, que segons el professorat és curta, densa i intensa. A les 9.30 del matí vam anar entrant al saló d’actes, on professors, cap d’estudis i coordinadores ens van fer cinc cèntims de com seria aquesta etapa. Quan vàrem acabar, ens vam dirigir a les aules. Allà, el tutor o la tutora de cada classe va explicar més a fons com funcionaria el curs, juntament amb les normes de l’escola…». (Pol López Bosch, 1r D)

Deja una respuesta