Skip to main content

Compartim el Nadal

Fa unes setmanes, la coordinadora de batxillerat ens va proposar al grup d’alumnes de segon que vam estar a Taizé que organitzéssim alguna activitat relacionada amb la nostra estada. A nosaltres ens va semblar una molt bona idea per apropar d’alguna manera les experiències úniques que vam sentir i viure allà, les quals, a més, volíem compartir amb els nostres companys. Vam acceptar la proposta sense dubtar i ens vam posar mans a l’obra amb tota la feina que suposava organitzar un esdeveniment per als 180 alumnes de segon. Va ser una setmana intensa, perquè érem poca gent i moltes coses a fer, però al final ho vam aconseguir.
Així, el dia va arribar i el divendres 21 de desembre vam fer una petita celebració a la capella de l’escola. L’activitat que vam proposar consistia en la reflexió d’aquells propòsits o desitjos, a partir del silenci i la introspecció, que es volien aconseguir en el nou any que estàvem a punt de començar. Els escrivíem en post-its i els enganxàvem en un mural decorat amb imatges de les espelmes de Taizé. A continuació, vam llegir entre tots unes frases que havíem seleccionat per meditar sobre elles mentre restàvem en silenci. Finament, vam acabar l’activitat cantant dues cançons, tal i com es feia a les pregàries, i que suposen per a nosaltres uns dels millors moments de la nostra estada a la comunitat. Al principi, no hi havia massa gent que s’animés a cantar, però al final s’hi van afegir.
Actualment, el mural amb tots els desitjos per al nou any està penjat al costat de la sala de professors de batxillerat com a símbol de les nostres aspiracions i d’allò que volem aconseguir. Agraïm als professors que ens han ajudat a organitzar aquesta activitat i desitgem que d’alguna forma se segueixi oferint la possibilitat de fer conèixer la magnífica experiència que es viu a Taizé a tots aquells que no hi han pogut estar. (Berta Bori, 2n batxillerat B)
[rev_slider Nadal_2batx]

Deja una respuesta