El nostre Pessebre Vivent

Un any més hem representat amb gran èxit i sobretot molta il·lusió i alegria, el nostre pessebre vivent.

Alguns alumnes d’ESO durant tres dies s’han posat en el paper d’àngels, dimonis, pastores, Verge Maria i Sant Josep, reina maga i, fins i tot d’estrella, per fer passar una bona estona a tots els alumnes i professors de l’escola.

Gràcies Alba Rodríguez, Ona Martínez, Judith Alonso, Joana Fernández, Eleyni Hiciano,Inés Lewis, Alba Guerrero, Roger Palou, Sergio Hoces, Carla Pintor, Oriol Orts, Irene Carrasco, Alèxia Ferrer, Alejandro Abad, Samira Sánchez, Aina Fornell, Nerea Vallejo, Marc Vidal, Yoel Rodas i Carolina Buil per la vostra generositat i la vostra predisposició.

L’ambient i la complicitat entre els alumnes dels quatre cursos ha sigut genial.

Moltes gràcies!!!


[rev_slider pessebre_vivent_ESO]

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61