Skip to main content

Visita dels pares a Cicle Inicial i Cicle Mitjà

Durant el mes de novembre van venir el Manuel i la Pepita, pares d’unes alumnes, a fer-nos una xerrada als alumnes de segon i quart de primària sobre què vol dir ser científics. Ens van explicar moltes coses i a més vam poder fer experiments descobrint el pH de l’oli, la Coca-cola, etc. També vam poder utilitzar els microscopis! Va ser una tarda molt divertida i entretinguda.

Gràcies Pepita i Manuel per la vostra visita!

El passat mes de desembre, van venir a l’escola  la Sandra i la Leila, mares d’uns nens de 1r. Aprofitant que s’acostaven les festes de Nadal, ens van proposar fer unes felicitacions. Portaven molts models diferents, amb diferents materials, i els nens i les nenes de la classe van gaudir molt, creant les seves pròpies felicitacions.

Gràcies Sandra i Leila per compartir amb nosaltres aquella tarda!!


Image-19

Image-20

Image-21

 

Image-22

Image-24

Image-25

PHOTO-2019-01-15-08-31-11

Deja una respuesta