Que bé, una escola per Kyabé!

Durant la setmana del treball de síntesi els alumnes de 3r d’ESO van realitzar un projecte de cooperació amb una petita població del Txad: Kyabé. Per aquest motiu van conèixer la geografia, la història i la cultura del país africà. Van haver de dissenyar la construcció d’una escola per als habitants de la població, realitzant plànols i maquetes i elaborant un pressupost del seu cost. Finalment, van haver de defensar el seu projecte i aconseguir finançament en empreses privades o públiques per a la realització del projecte.


[rev_slider Kiabe]

 

Deja una respuesta

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61