Conferència de la Dra. Mercè Durfort

Hem tingut el plaer d’assistir a la conferència de la fenomenal Dra. Mercè Durfort i Coll, amb el títol “Mirar, veure i interpretar”. No només ens va il·lustrar sobre un ampli ventall de temes relacionats amb la biologia sinó que va fer un hàbil comentari sobre la història del món científic i temes controvertits d’actualitat, des de citologia, fins a ecologia i diversitat biològica. A més, ens va captivar amb la seva experiència i la seva capacitat per fer fluir la xerrada, tot demostrant la seva destresa i domini dels camps de què ens parlava.
Realment, ha estat tot un honor conèixer i escoltar una persona tan influent en el món de la citologia per a la ciència catalana. (Laura Lorca, 2n C)

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61