Jocs florals i gimcana per Sant Jordi

L’anterior dimarts 23 d’abril, vam celebrar Sant Jordi. Els alumnes de 2n de batxillerat F, social-humanístic, van organitzar una fantàstica gimcana per les zones emblemàtiques de Barcelona més properes a l’escola. Nosaltres, alumnes de 1r de batxillerat, vam anar rebent uns sobres amb una endevinalla per saber quin era el lloc on havíem d’anar a fer proves. Eren indrets com l’Arc de Triomf o la plaça de la Catedral. Gràcies a això, vam celebrar un dia que promou la lectura i la cultura de forma entretinguda mentre recorríem la bonica ciutat de Barcelona.

Per acabar la jornada, també es van entregar els premis literaris de prosa i poesia i els del concurs de fotografia matemàtica.

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61