Alumnes premiades al concurs Tinc Una Idea!

Felicitem les alumnes de 3r d’ESO Carlota Unanue, Daniela Guerra i Marina Moré, pel 1r premi aconseguit al VI Concurs Tenim una idea! organitzat per EscoLab. Han participat en la categoria Idees per produir o dissenyar aplicacions tecnològiques que contribueixin a la millora de la ciutat i de la qualitat de vida de les persones. Segons el jurat, han estat premiades pel seu grau d’innovació tecnològica, importància social i perquè aporta possibles aplicacions de desenvolupament. La seva idea porta per títol Desenvolupar una APP que mostri el nivell de contaminació de l’aire que respires i t’indiqui la ruta pels carrers menys contaminats per millorar la salut dels ciutadans

En aquest mateix concurs, els alumnes de 3r d’ESO Jaume Grau i Pol Garcia han estat finalistes.

Felicitem a tots els alumnes participants i a la Marta Ros, professora de ciències que els ha acompanyat en el procés.

Informació de contacte:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9.00 a 10.00 i de 15.30 a 17.30, Divendres només matins

Adreça: Carrer Diputació, 326 – 08009 Barcelona
Correu: secretaria@sagratcordiputacio.com

Telèfon: 93.265.63.61